PEAK-IT

PEAK-IT

Werken bij PEAK-IT

Als je kiest voor PEAK IT als werkgever kan je rekenen op een werkgever die 100% betrokken is bij jouw carrière. Er is veel aandacht voor jouw ontwikkeling door middel van onze op maat gemaakte opleidingsplannen waarbij de focus ligt op jouw groei binnen de ICT. Niet alleen bij onze klanten hanteren wij service+ maar ook bij onze medewerkers. Zo beschik je over een persoonlijke jobcoach en door middel van kennissessies en interne trainingen heb jij bij PEAK IT het vooruitzicht om volledig jouw ambities na te jagen.

Ons unieke HBO basecamp traject is een persoonlijke carrièreplanning waarbij je intensief wordt begeleid en waarmee je invulling geeft aan jouw ambities op geheel jouw eigen tempo. Er wordt gekeken naar jouw doelstellingen en gezamenlijk beslissen wij welke ICT projecten hier het beste op aansluiten. Voor iedereen hebben wij een passende functie; zowel voor starters als voor ervaren systeembeheerders. Daarnaast heb je bij PEAK IT de mogelijkheid om na verloop van tijd door te groeien naar andere divisies zoals bijvoorbeeld; Outsourcing & Projecten waar organisaties hun gehele of delen van hun ICT infrastructuur aan hebben uitbesteed.

Bij PEAK-IT werken ruim 400 gedreven medewerkers in heel Nederland. PEAK-IT is Gold Certified Partner van Microsoft en Gold Member van het Deloitte ‘Netherlands 50 Best Managed Companies’ programma. 

avatar

Meer informatie over werken bij PEAK-IT?

Neem contact op met de HR afdeling van PEAK-IT ()

Ontvang nieuwe vacatures van PEAK-IT per e-mail